Op de banen van Tennisclub Muntendam wordt ook dit jaar het Open TCM-toernooi gehouden.
Op de banen van Tennisclub Muntendam wordt ook dit jaar het Open TCM-toernooi gehouden.

Open TCM-toernooi in Muntendam eind deze maand van start

Algemeen

MUNTENDAM - Tennisclub Muntendam zal van 30 augustus tot en met 5 september het jaarlijkse Open TCM-tennistoernooi gaan organiseren.


Inmiddels werken de leden er met man en macht aan om het clubhuis met overdekt terras en de vijf tennisbanen in goede conditie te houden. Tevens zullen er, net als vorig jaar, de nodige corona-gerelateerde maatregelen worden genomen.

Tennissers uit de regio 

Het Open TCM-toernooi van Tennisclub Muntendam is een toernooi waaraan alle tennissers uit de regio kunnen meedoen. Normaal gesproken is het toernooi met 150 tot 200 deelnemers altijd erg goed bezet. Aanmelden voor de 33e editie van het toernooi kan nog tot 17 augustus, maar vol is vol.

Goede sfeer 

Er hangt  tijdens het toernooi altijd een goede sfeer en de toernooicommissie wil van dit toernooi ook nu weer een sportief en gezellig evenement maken. ,,Uit alle reacties merken we ook dat de mensen weer toe zijn aan een leuk toernooi”, stelt de commissie. ,,Natuurlijk staat tennis voorop, maar het is ook belangrijk een gevarieerd programma rondom het toernooi neer te zetten. Want een goede sfeer en veel gezelligheid draagt op positieve wijze bij aan het succes van het TCM Open. Toeschouwers, en andere geïnteresseerden, zijn met inachtneming van de coronavoorschriften dan ook van harte welkom op ons mooie tennispark.”

Het toernooi start maandagavond 30 augustus. Gedurende de week vinden er elke avond poulewedstrijden plaats. De laatste poulewedstrijden en de finales worden gespeeld op zaterdag 4 en zondag 5 september. De toegang voor het publiek is gratis.