Afbeelding

Kaartenregen voor 100-jarige Riek Wiering-Bakker uit Noordbroek

Algemeen

NOORDBROEK - De kaartenactie voor de vandaag 100 jaar geworden Riek Wiering-Bakker uit Noordbroek is een groot succes geworden. De jarige ontving maar liefst 320 kaarten.


Zoals vorige week gemeld, hebben kleindochters van de 100-jarige een kaartenactie opgezet om de bijzondere verjaardag van hun oma niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Door de huidige coronamaatregelen was het immers niet mogelijk de honderdste verjaardag groots te vieren. Daarom werd de kaartenactie bedacht.

Kaarten uit Duitsland en Amerika

De oproep om een kaartje te sturen was niet aan dovemansoren gericht. ,,Onze lieve oma is overspoeld met kaarten, bloemen en cadeaus! Overweldigend mooi!”, vertelt Janneke Wiering namens de kleindochters. In totaal ontving de 100-jarige maar liefst 320 kaarten. ,,Uit heel Nederland, maar ook Duitsland en Amerika. Onbekenden hebben oma bloemen gestuurd om haar te feliciteren met deze bijzondere dag, wat geweldig!Oma was verbaasd dat er zoveel mensen zijn die aan haar gedacht hebben. Wij zijn iedereen ontzettend dankbaar voor dit kleine, maar voor ons belangrijke, gebaar.”