Afbeelding

Avond met de hits van André Hazes in Brouwhotel Parkzicht

Algemeen

VEENDAM - Stichting Bogdike en Stichting Kabelnet Veendam zullen zaterdag 29 oktober ‘een avond met H6, de ultieme Hazes show’ houden. Deze tributeshow met een 13-koppige liveband vindt plaats in Brouwhotel Parkzicht in Veendam.

Geen enkele Nederlandse zanger is jaren na zijn dood nog steeds zo immens populair als André Hazes. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed, zweet en tranen’ en al die andere hits. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

DJ Peter Mans

In Brouwhotel Parkzicht maakt een 13-koppige live-band er een groot Hazes-feest van.Om de stemming er lekker in te houden, vult dj Peter Mans de pauzes met nog meer Nederlandstalige meezingers.

Kaarten

De avond begint om 20.30 uur, de zaal gaat 20.00 uur open. Kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro, aan de kassa 8 euro. Kaarten kunnen nu aangeschaft worden via www.parkzicht.com. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Bogdike.