Afbeelding

Winkelweekactie in Pekela van start

Algemeen

OUDE PEKELA - De succesvolle winkelweekactie van de Ondernemers Organisatie Pekela is zaterdag van start gegaan. De actie loopt tot en met zaterdag 24 december.

Twintig leden van de Ondernemers Organisatie Pekela doen aan de actie mee. Ze zijn te herkennen aan de blauwe winkelweekposter in de etalage. 

De deelnemers

Het gaat om Electro World Poortman, Berwin Bijholt Juwelier Opticien, Boeriek Fleur, Zuur Woninginrichting, Fyzigo, de Hema, De Graankorrel. Bakkerij Brans & Westers, Schoenservice Brokschmidt, Noorderborgh Hypotheken en Verzekeringen, Cevdet, Bakkerij Riedstra, Bouwservice Lukens, Dierenhotel Luctor et Emergo, Traiteurslager Huizing, Haarwerk Atelier Margriet, New Hairdesign, Cafetaria Denzo, Siefkes Vastgoed en Studo4Reclame. 

Vanaf 5 euro

Bij iedere besteding vanaf 5 euro wordt er een lot meegegeven (of vraag anders om de loten) en aangezien het in deze weken lekker druk is bij de Pekelder ondernemers, gaat de organisatie er van uit dat er veel loten uitgedeeld gaan worden.

Waardebonnen

De welbekende prijzen, de O.O.P.-cadeaubonnen, vallen altijd zeer goed in de smaak. De waardebonnen kunnen volledig naar eigen inzicht besteed worden bij de deelnemende bedrijven. Winkelen wordt zo een plezier. Het totale prijzenpakket bestaat uit 1000 euro. Zo is er vier keer een waardebon van 100 euro te winnen, acht keer eentje van 50 euro en 10 keer eentje van 20 euro.

De trekking van de winnende loten is op 9 januari. De uitslag wordt via diverse media, waaronder De Koerier, en via www.oop.nu bekend gemaakt.