Afbeelding

Triangle of Sadness in Filmhuis Veendam

Algemeen

VEENDAM - In Filmhuis vanBeresteyn in Veendam is maandag 6 februari de film Triangle of Sadness te zien. Deze zwarte komedie richt haar pijlen op de superrijken.

De Zweedse regisseur Ruben Ostlund zoomt in zijn films in op het gedrag van mensen of maakt satire over hoe mensen zich gedragen. In zijn nieuwe film Triangle of Sadness is het niet veel anders, al gaat deze film wel alle kanten op.

Modellen 

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige alcoholische, Marx-citerende kapitein.

Onbewoond eiland 

In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagrampost, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

Kaarten

De film begint om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.