Afbeelding

Levensverhaal Whitney Houston in Filmhuis Veendam

Algemeen

VEENDAM - Het boeiende levensverhaal van Whitney Houston zal dinsdag 7 februari aan bod komen in Filmhuis vanBeresteyn in Veendam in I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie.

De grootste stem van haar generatie, kortweg The Voice: Whitney Houston wordt herinnerd om haar buitengewone zangtalent. Krachtig, elastisch en dramatisch: haar stem maakte van grote hits als Greatest Love of All en I Will Always Love You nog altijd aanbeden popklassiekers.

Drugsgebruik 

Houston, die ten onderging door drugsgebruik en hierdoor stierf in 2012, struikelde over haar eigen roem. Whitney stond de afgelopen jaren centraal in een aantal documentaires en nu ook in de film: I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie.

 Turbulente reis

Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres. De film, geregisseerd door Kasi Lemmons, neemt het publiek mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van Houston.

Kaarten

De film begint om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.