Foto: Bert Woltjes.
Foto: Bert Woltjes.

Zechstein Stratenvolleybal Toernooi in Veendam als vanouds

Algemeen

VEENDAM - Het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi in Veendam is succesvol verlopen. Het Indoorcentrum stond in het teken van volleybal én gezelligheid.

Aan het toernooi werd door ruim 200 volleyballers deelgenomen. Ondanks dat het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi de afgelopen drie jaren geen doorgang kon vinden, was het volgens de organisatie weer als vanouds.

Voorrondes 

Tijdens de eerste speelavond werden de voorrondes gespeeld. Uit de vier poules werd al vrij snel duidelijk welke teams tijdens de finaledag uit zouden komen in de Winnaars- en de Verliezerspoule. Deze scheiding in het deelnemersveld leverde heel veel spannende volleybalwedstrijden op tijdens de vrijdag gehouden finale-avond. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Team Joviaal. Tweede werd TC De Groene Fles en als derde eindigde Smash. In de verliezerspoule ging de winst naar Mission Unblockable. Tweede werd Linho’s en de derde plek was voor Derde Helft.

Feestavond

Na de prijsuitreiking was er een feestavond gepland voor alle deelnemers en toeschouwers. Op het podium in de Sorghvliethal wisten de Moeflons er een fantastisch feestje te maken. Want naast het sportieve aspect, staat de nodige gezelligheid ook hoog in het vaandel bij de deelnemers en organisatie.
Stichting Sport en Evenementen kijkt positief terug op het tweedaags evenement. Men dankt hoofdsponsor Zechstein Minerals BV, alle deelnemers en de vrijwilligers voor hun bijdrage.