Afbeelding

Volleybal én live-muziek tijdens Zechstein Stratenvolleybal Toernooi in Veendam

Sport

VEENDAM - In het Indoorcentrum in Veendam gaat woensdagavond het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi van start. Met ruim 200 deelnemers wordt het een waar volleybalfeest. Het sportieve evenement wordt omlijst met live-muziek.

Woensdagavond staan de voorrondes van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi op het programma. Vrijdagavond komen alle teams nogmaals in actie tijdens de finaledag. Op de eerste speeldag worden de 20 teams verdeeld over 5 poules. De poulewedstrijden beginnen om 19.00 uur. De hal is vanaf 18.00 uur geopend.  Rond 22.30 uur is bekend welke teams vrijdag uit zullen komen in de zogeheten winnaars- en verliezerspoule. 

Vrijdag zal er daadwerkelijk om de prijzen gespeeld worden. Er staan bekers klaar voor de nummers één tot en met drie van zowel de winnaars- als de verliezerspoule. Ook op vrijdag starten de wedstrijden om 19.00 uur en is de hal vanaf 18.00 uur geopend. 

Feestavond

Het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi wordt die vrijdag afgesloten met een feestavond. In de Sorghvliethal zal Moeflons Feestband na afloop van het toernooi het podium betreden om alle deelnemers, toeschouwers en overige feestvierders een feestelijke avond te bezorgen. In de pauze zal de organisatie over gaan tot de prijsuitreiking en zullen de winnaars hun beker in ontvangst nemen. De feestavond vindt aansluitend plaats na de wedstrijden. De band begint om 22.00 uur. 

De entree voor deze feestavond is gratis.