Afbeelding
Arend van Afferen

Sportcafé Sportplein Veendam sluit af met Bizzey

Algemeen

VEENDAM - Sportcafé Sportplein in Veendam sluit het jubileumjaar op vrijdag 7 juni af met een ‘Closing Party’. Hoofdact is de populaire artiest Bizzey.

De ‘Closing Party’ is zelfs het allerlaatste feestje voor het jubilerende horecabedrijf Sportplein. Na 15 jaar hebben de ondernemers Fred en Rob van Loenen, tevens vader en zoon, de horecazaak te koop gezet. Zeer waarschijnlijk zal er na de zomerstop een nieuwe eigenaar aan het roer staan. Met die gedachte in het achterhoofd pakt Sportcafé Sportplein nog één keer uit.

Hit na hit

Dat doet men dus met onder anderen de populaire artiest Bizzey. Sinds 2016 scoort hij hit na hit. Door heel het land staat hij op de grootste festivals en podia. Succesvolle samenwerkingen met andere rappers, dj’s en artiesten leverden keer op keer grote hits op. Vrijdag 7 juni is Bizzey de hoofdact tijdens het afsluitende feestje bij Sportcafé Sportplein.

Daarnaast zijn er twee vaste gezichten te vinden in de DJ Booth van Sportplein: de dj’s Martijn Renkema en Marvin Haan. Zij zullen eveneens hun draaikunsten ten gehore brengen. Beide heren draaien een ander genre en dus is er tijdens de ‘Closing Party’ sprake van een gevarieerd aanbod aan muziek, met voor ieder wat wils.

Kaartverkoop 

De kaartverkoop gaat donderdag 2 mei vanaf 09.00 uur van start via www.eventree.nl. In de eerste ronde zullen kaarten met een ‘Early Bird-korting’ verkocht worden.Voor de ‘Closing Party’ bij Sportplein geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.