Drukte voor het Muntendam-doel, maar deze aanval levert PJC geen treffer op. Foto: Bert Woltjes.

Muntendam na zege op PJC met anderhalf been in volgende ronde

MUNTENDAM - Derdeklasser Muntendam heeft zondagmiddag ook zijn tweede bekerduel in winst omgezet. Competitiegenoot PJC werd met 4-1 verslagen.

Muntendam maakte voor rust een prima indruk. De thuisploeg was de bovenliggende partij en kreeg een groot aantal kansen. Drie daarvan werden in een treffer omgezet. Patrick Vasse opende na een klein kwarter gespeeld te hebben de score. Björn Puister tekende even later voor de 2-0 tussenstand en opnieuw Vasse zorgde voor de 3-0.

Na rust nam Muntendam gas terug. Pas vlak voor tijd schoot Maikel Hut vanaf elf meter de 4-0 tegen de touwen. In de extra tijd bepaalde Bert Meijer de eindstand op 4-1.

Met zes punten uit twee duels heeft Muntendam zondag tegen Wedde aan een punt genoeg om door te bekeren. PJC neemt het die middag op tegen Heiligerlee.