Afbeelding

Pekelder Boys en ZNC gaan onderuit

OOST-GRONINGEN - Derdeklasser ZNC heeft zondag een forse nederlaag geleden tegen LEO Loon. Ook vijfdeklasser Pekelder Boys ging onderuit.

ZNC had voor de uitwedstrijd tegen LEO te kampen met een waslijst aan afwezigen. Mede daardoor stonden de Brouksters al na een half uur met 3-0 achter. ZNC kon in aanvallend opzicht amper een vuist maken. Pas in de absolute slotfase kwam Jordy Brust tot scoren. LEO stond toen echter al met 5-0 voor. Bij die 5-1 zou het ook blijven.

Pekelder Boys

Pekelder Boys ging zondag voor de zevende keer dit seizoen onderuit. Gastheer Witteveense Boys ’87 was met 2-0 te sterk. Na tien minuten spelen viel de 1-0 en hoewel de thuisploeg kansen op meer kreeg, viel de 2-0 pas zeven minuten voor tijd. Ook Pekelder Boys ging niet goed om met de kansen die het kreeg, waardoor de Oost-Groningers wederom met lege handen achterbleven.