Afbeelding

Pekelder Boys krijgt klop van SVBC

BOVEN PEKELA - Pekelder Boys heeft zondag op eigen veld zijn meerdere moeten erkennen in SVBC. De bezoekers uit Barger-Compascuum wonnen met 1-4.

Het duel was na één helft al wel gespeeld. De Boys zochten namelijk met een 0-3 achterstand de kleedkamers op. ,,We hebben helaas nergens aanspraak op kunnen maken”, zegt Pekelder Boys-trainer Cor Lubach. ,,De ploeg heeft hard gewerkt, maar SVBC was op alle fronten beter.”

Rake strafschop

Pekelder Boys begon nog wel goed aan de tweede helft: dankzij een benutte strafschop van Donny Weering werd het 1-3. ,,Als de 2-3 was gevallen, was er misschien nog wat mogelijk geweest maar na de 1-4 was de wedstrijd gespeeld. SVBC heeft verdiend gewonnen”, aldus de realistische Lubach.

Periode

Door de nederlaag is de rol van Pekelder Boys in de tweede periode ook wel aardig uitgespeeld. De achterstand op DSC ’65 is nu acht punten, al hebben de Boys wel een duel minder gespeeld.