Cobus Oosting met pianist Mark Hidding, die hem tijdens het optreden zal begeleiden. Foto: Ilse Lamens.
Cobus Oosting met pianist Mark Hidding, die hem tijdens het optreden zal begeleiden. Foto: Ilse Lamens.

Cobus Oosting treedt op in Brouwhotel Parkzicht

Algemeen

VEENDAM - Cobus Oosting zal zaterdag 6 november opnieuw een solo-optreden geven. Ditmaal vindt het concert plaats in Brouwhotel Parkzicht Veendam.

Hij speelde met zijn Muziektheater Operettevereniging Veendam-Wildervank in circa 25 jaar tijd diverse (hoofd)rollen. Vorig jaar gaf Oosting in theater vanBeresteyn in Veendam voor het eerst een solo-concert. Het optreden viel bijzonder goed in de smaak en Oosting mocht tal van complimenten in ontvangst nemen. 

Hoe ouder, hoe gekker

Voor de solist is dat een reden om een tweede solo-optreden te plannen. ,,De lat komt nu natuurlijk wel hoger te liggen, maar elke uitdaging is er één om aan te gaan.” Na Siebzig Jahr, Weisses Haar komt de zanger nu met Jong van Geest. (Hoe ouder, hoe gekker).

Van Louis Armstrong tot Mozart

Het optreden kent vele nieuwe nummers, maar ook eerdere gezongen liederen komen aan bod. Bovendien gaat de zanger op de verkleedtour. Hij voert zijn toeschouwers mee naar liederen van Louis Armstrong tot Mozart en duikt in de theaterwereld, operette en musical. Maar ook andere, goed in het gehoor liggende, songs komen voorbij. De muzikale begeleiding is in handen van de talentvolle pianist Mark Hidding
,,Ik hoop dat de mensen niet geremd worden door corona of een andere ziekte, want ik ben er best trots op, dat zovelen het vorige optreden hebben gezien.”

Kaarten

Deze keer wordt er op het toneel in de grote zaal van Brouwhotel Parkzicht gezongen. De bezoekers zitten gezellig aan tafeltjes. Het optreden begint om 14.30 uur. Kaarten kosten 15 euro (inclusief pauzedrankje) en zijn te koop via www.parkzicht.com en aan de kassa