Afbeelding

Campina Open Boerderijdagen in Oude Pekela

Algemeen

OUDE PEKELA - Melkveehouderij Van Schot-Keizers aan de Ontsluitingsweg Nieuwe Compagnie 1 in Oude Pekela is maandag 29 mei een van de deelnemers aan de Campina Open Boerderijdagen.

Op vrijdag 19 en maandag 29 mei vinden voor de zestiende keer de Campina Open Boerderijdagen plaats. Boerderijen door heel Nederland zijn dan geopend voor publiek. 

Aan de hand van speelse en educatieve activiteiten laten boeren zien waar Campina-producten vandaan komen en hoe ze met hun bedrijf bijdragen aan een duurzame toekomst. In deze regio is Melkveehouderij Van Schot-Keizers in Oude Pekela de enige deelnemer aan de Open Boerderijdagen. Dat boerenbedrijf doet maandag 29 mei mee.

Boerderijbingo

De Campina Open Boerderijdagen bieden iedereen een kans om kennis te maken met het boerenleven. Er zijn verschillende leuke en educatieve activiteiten te doen voor jong en oud, zoals een boerderijrondleiding, windmolen vouwen, blind proeven, schminken en een boerderijbingo.

Een overzicht van alle deelnemers is te vinden op de website www.campina.nl/boerderijdagen. Alle deelnemende boerderijen zijn open van 10.00 uur tot 16.00 uur, de toegang is gratis.