Afbeelding

Al veel belangstelling voor Oktoberfest Veendam

Algemeen

VEENDAM - Inwoners van Veendam en omgeving hebben wel weer zin in een feestje: er zijn nu al ruim 750 kaarten verkocht voor het Oktoberfest Veendam.

De kaartverkoop voor de tiende editie van het Oktoberfest is op 1 juli van start gegaan. Traditiegetrouw vindt het Oktoberfest in Veendam plaats op de eerste zaterdag van de maand oktober. In de Sorghvliethal verwacht men zaterdag 7 oktober zo’n 1500 tot 2000 bezoekers te mogen verwelkomen. De line-up van het festival bestaat uit René Karst, Otto Wunderbar, schlagerband Jawohl en dj Martijn Renkema.

Hoe eerder, hoe hoger de korting

Net als voorgaande jaren worden de eerste tickets met korting aangeboden. Hoe eerder men een kaartje koopt, hoe hoger de korting bedraagt. Heel veel mensen hebben hier gebruik van gemaakt. Tijdens de eerste weken zijn er al ruim 750 kaarten verkocht via de webshop www.eventree.nl.

Tot en met 31 juli

Vanwege het jubileum heeft de organisatie besloten dat er dit jaar geen limiet geldt op het aantal ‘Early Bird Tickets’. Wel dient men rekening te houden met de einddatum van 31 juli, de datum waarop de actie eindigt. Tot en met 31 juli is het voor de ‘vroege vogels’ mogelijk om een kortingskaart te kopen. Via www.eventree.nl zullen deze tickets tot die datum beschikbaar zijn.

Met ingang van 1 augustus kan men ook in de winkel een kaartje kopen. Kaarten zijn te verkrijgen bij Primera Hiemstra in Veendam en bij Koffieplein in Veendam en Hoogezand.