Afbeelding

Grote belangstelling voor negende editie Zechstein Stratenvolleybal Toernooi in Veendam

Algemeen

VEENDAM - De negende editie van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi in Veendam wordt woensdag 1 en vrijdag 3 mei gehouden. De organisatie heeft ook dit jaar een hoop aanmeldingen mogen ontvangen.

Het door Zechstein Minerals gesponsorde toernooi wordt gehouden in het Indoorcentrum in Veendam. Met maar liefst 24 aanmeldingen is het deelnemersveld ten opzichte van vorig jaar met vier teams uitgebreid.

Vrijdag 3 mei is finaledag

De negende editie van het volleybaltoernooi start woensdag 1 mei om 18.30 uur. Er wordt dan gespeeld in vier poules van zes teams. Tijdens deze voorronde-avond plaatsen de hoogst geklasseerde teams zich voor de winnaarspoule, de lager geklasseerde teams gaan naar de verliezerspoule. Deze wedstrijden worden vrijdag 3 mei afgewerkt, tijdens de finaledag. Ook dan begint het programma om 18.30 uur. 

De prijsuitreiking vindt plaats in de Sorghvliethal. Er liggen bekers klaars voor de nummers een, twee in drie in zowel de winnaarspoule als de verliezerspoule. Aansluitend wordt er opgetreden door het dj-duo Buurman & Buurman.

Publiek is beide avonden uiteraard van harte welkom. De toegang is gratis.