Een moment uit de tweede helft, waarin Wildervank het bijzonder moeilijk had met Fit Boys. Foto: Bert Woltjes.

Wildervank blijft maar winnen: vierde zege op rij

WILDERVANK - Vierdeklasser Wildervank heeft zaterdag tegen Fit Boys de vierde zege op rij geboekt. De bezoekers uit Beilen werden met 2-1 verslagen.

Wildervank speelde een bijzonder sterke eerste helft. De thuisploeg kwam niet alleen voetballend goed voor de dag, maar wist ook veel duels te winnen en veel kansen te creëren. ,,Met een 4-0 voorsprong op zak de rust in gaan, was zeker niet gek geweest”, zegt assistent-trainer Colin Steenge, die de zieke hoofdtrainer Jos de Vrieze verving.

Crosspass

In werkelijkheid stond het halverwege 2-0. Joost Wolthuis opende de score na een crosspass van Yko Smiths en uit een hoekschop zorgde Paul Menting voor de 2-0.

Totaal andere helft

Wildervank kon het goede spel van de eerste helft na rust geen vervolg geven. ,,Het was een totaal andere helft, waarin wij weinig meer aan voetballen kwamen, te veel achteruit liepen en Fit Boys gevaarlijk was”, meldt Steenge. Helemaal na de aansluitingstreffer van de Drenten was het overleven geblazen voor Wildervank, dat de zege uiteindelijk wel over de streep trok. ,,De inzet en de strijdlust was de hele wedstrijd prima”, merkt Steenge tenslotte tevreden op.