Afbeelding

Overwinningen voor ZNC, Bareveld en Wildervank

Sport

OOST-GRONINGEN - Vierdeklassers Bareveld en Wildervank hebben afgelopen weekend een zege geboekt. In de derde klasse won alleen ZNC.

Junior Vos werd zondag de matchwinner. Hij schoot kort voor tijd een vrije bal tegen de touwen en bezorgde zijn ploeg ZNC daarmee de zege op SVZ. De zege was niet geheel onverdiend. Competitiegenoten Muntendam (0-2 tegen Groninger Boys) en PJC (0-2 tegen FC Lewenborg) gingen beide onderuit.

Bareveld 

Zondag-vierdeklasser Bareveld was met 0-2 te sterk voor Heiligerlee. De goals vilel na rust en waren een beloning voor het pressievoetbal van de bezoekers. Na een uur opende Alex Gorissen de score. Hij werd uitstekend bediend, omspeelde de doelman en werkte het leer tegen de touwen. Hij tekende ook voor de 0-2 door alleen voor de keeper van Heiligerlee koel te blijven. Bij beide treffers fungeerde Glenn Mulder als aangever.

Wildervank 

Zaterdag-vierdeklasser Wildervank stapte voor het eerst dit seizoen als winnaar van het veld. De uitwedstrijd tegen het uit de derde klasse gedegradeerde Glimmen werd knap met 1-3 gewonnen. Ferry Huizing (2x) en Joost Wolthuis waren trefzeker voor de ploeg van trainer Jos de Vrieze. ,,Ik vond het een terechte overwinning”, zegt de oefenmeester. ,,Ik denk dat wij grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij waren en niet echt in de problemen zijn geweest.”