Afbeelding

Bareveld haalt uit tegen BNC

BAREVELD - Vierdeklasser Bareveld heeft zondagmiddag geen spaan heel gelaten van het bezoekende BNC. De thuisploeg was met maar liefst 8-1 te sterk.

In het eerste gedeelte van de wedstrijd deed BNC nog niet veel onder voor Bareveld. Na een gelijk opgaande strijd schoot Alex Gorissen in de 24e minuut de 1-0 tegen de touwen. Op slag van rust schoot Gorissen uit een vrije bal ook de 2-0 binnen. Kort na rust was hij tevens verantwoordelijk voor de 3-0 en even later gooide Arfin Wessels met een raak afstandsschot het duel in het slot, al deed BNC even later nog wel even wat terug: 4-1.

Doelsaldo

Bareveld besloot daarna eens even lekker aan het doelsaldo te werken. Man of the match Alex Gorissen tekende halverwege de tweede helft voor de 5-1 en even later nam Arfin Wessels de 6-1 voor zijn rekening. In de slotfase liep Bareveld uit naar een riante 8-1 overwinning. Beide treffers kwamen van de voet van Bryan Mulder, die in beide gevallen besloot om het maar eens van afstand te proberen.