Afbeelding

DWZ richt na nederlaag tegen koploper blik op tweede periode

ZUIDWENDING - DWZ heeft zondag in Groningen met 4-0 verloren van koploper Groen Geel.

,,In de eerste helft waren we gelijkwaardig”, zegt DWZ-trainer Jans Vazel. ,,We kregen ook kansen. Zo vond Serhat Yilmaz de doelman en de lat en miste Jeffrey Peters ook in oog met de keeper. En Elkuran Kryeziu schrok van de bal, want anders kon hij de bal zo inkoppen.”

Slagvaardig

Waar DWZ zijn kansen onbenut liet, toonde Groen Geel zich een stuk slagvaardiger. Twee voorzetten leverden ook twee treffers op zodat het halverwege 2-0 stond. ,,Na de rust was er weinig beleving en inspiratie bij ons en kwamen we nauwelijks nog tot een kans”, zegt Vazel. Groen Geel liep, mede door een rake strafschop, uit naar een 4-0 zege.